Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Es tracta de la realització d’un seguit d’activitats durant una jornada especial dedicada a l’educació ambiental. Durant aquest dia tots els nens i nenes de l’escola realitzen diverses activitats al voltant d’aquest tema.

Dia Verd 2015. ©Escola El Polvorí.

Aquesta activitat és promoguda i organitzada per la Comissió Ambiental de l’escola on hi participen mestres i els nens delegats de classe que aporten propostes i manifesten inquietuds.
Es va decidir pintar el mur que delimita l’hort escolar. Per això vam haver de preparar materials, disseny,...

Dia Verd 2015. ©Escola El Polvorí.

Durant la jornada es van fer diferents activitats:

- Pel matí visualització de vídeos i debat, xerrades al voltant de temes mediambientals.
Més tard tothom va realitzar una manualitat amb materials de rebuig: Cistelles amb tires entrellaçades fent servir tires de tetrabrics, pots per posar llapis amb llaunes decorades amb paper, bosses i moneders,... I més coses totes elles molt boniques i que s’exposen al vestíbul de la planta baixa.

- Durant la tarda, en grups reduïts, els alumnes de tots els nivells van anar passant per l’hort a pintar guiats per mestres encarregats de “dirigir” l’obra. Està quedant molt vistós.

Els nens i nenes d’Ed. Infantil i Cicle Inicial van fer un joc al pati: s’havia de buscar deixalles i després classificar-les segons s’haguessin de llençar en un o altre contenidor. Cada nen lluïa una visera que ells mateixos havien decorat prèviament.

Els alumnes de Cicle Mitjà i Superior van fer un circuit al pati, a cada parada havien de realitzar un joc diferent.

Ha estat una jornada molt interessant, destacaria la gran feina feta per la Comissió Ambiental, l’alt grau d’implicació de mestres i alumnes, el bon ambient i l’alegria que es respirava i el que potser és més important: que s’ha aconseguit consolidar coneixements i obrir les portes a d’altres nous.

Recordeu que a la GALERIA trobareu fotos de totes les activitats, tallers, notícies i celebracions que anem fent a l'escola. Aneu donant un cop d'ull!

Galeria de Fotos - ©Escola El Polvorí

Recull de fotografies de les sortides, tallers i activitats que es duen a terme durant tot l'any.

GALERIA

Notícies - ©Escola El Polvorí

Un blog diari on podreu veure tot el que anem fent a l'escola al llarg de tot el curs.
Doneu-hi un cop d'ull...

DIA A DIA

Go to top